Gouda Webdesign Maatwerk websites

Standaard-, Intermediate- en Maatwerk websites

Gouda Webdesign is in staat om voor ieder budget en voor iedere wens een website te ontwikkelen. Afhankelijk van uw behoeftes kiezen we hierbij voor één van onderstaande soorten websites:

Standaard: Gouda webdesign bouwt kan voor u een website ontwikkel met 1 van onze reeds ontwikkelde ontwerpen en standaard lijst aan modules.

Intermediate: Daarnaast kunnen we voor u een website opzetten, waarin we een ontwerp van 1 van onze leveranciers installeren.

Maatwerk: Gouda webdesign bouwt ook maatwerk websites met een compleet maatwerk ontwerp en maatwerk inhoud en opzet. Uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Het ontwerp van een maatwerk website

Gouda webdesign kan ook een compleet design aan u opleveren, waarbij een designer met u uw wensen bespreekt en komt tot het ontwerp wat u wenst. Ook hierbij gebruiken wij een intake formulier om uw gedachten op papier te kunnen zetten. Onze ontwerper zal goed naar u luisteren en in drie rondes uw ontwerp voor uw finaliseren.U hoeft nu niet vast te zitten aan de ontwerpen die wij reeds gemaakt hebben, maar u kunt uw fantasie de vrije loop laten. U kunt het zo mooi niet bedenken of onze ontwerpers kunnen het voor u maken.

De kosten voor een compleet ontwerp starten bij € 500,-.

De inhoud

Ook bij de inhoud van de website hoeft u niet alleen meer te denken aan onze standaard ontwerpen. Voor elke wens kunnen wij een module vinden en aanschaffen of zelf bouwen. U kunt hierbij denken aan een webwinkel, portfolio en diverse talen.

De werkwijze

Onze werkwijze bij de verschillende soorten websites verschilt niet veel. Het voornaamste verschil is het aantal contactmomenten en het aantal rondes om het ontwerp aan uw wens aan te passen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk krijgt wat u wilde hebben.

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf, onze werkwijze en/of onze producten? Neem dan snel contact met ons op.

 

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564